Zie je Kamerplant


Welkom

Op mijn website waar ik mijn kamerplanten hobby met jullie deel. Het idee is gekomen dat ik vond dat kamerplanten wel wat meer aandacht verdienen. Het is toch een verrijking van je huis dan al niet binnentuin. Het mooie is je hoeft niet een hele jungle in je huis te hebben een paar planten maken al het verschil.  Een kamerplant kan je zien als accessoire maar ook als metgezel voor de fanatieke plantliefhebbers onder ons.

Bij mij hangt het er een beetje tussen ik heb een paar die kosten wat het kost wil laten leven . Dat zijn de planten met een verhaal die heb ik al heel lang of gekregen van beste vriendin. Zie deze Aloe Vera op mijn vensterbank in 2014 als stekjes gekocht meerdere kleine brandwonden verzacht en nog een stoere plant. Zo heeft iedereen wel zijn of haar plant verhaal dit hoofdstuk komt later in beeld. Om nu niet met de gangbare hype mee te gaan die vind je genoeg op het internet . Trek ik mijn eigen plan, bezoek beurzen of evenementen start mini projecten op alles wat binnen mijn bereik is en hopelijk inspireert het jullie. Op de site vind je niet heel veel foto’s maar op  facebook en Instagram Pinterest staat meer. Zo blijft deze site rustig Natuurlijk waardeer ik het als  jullie met mijn projecten meedoen al is het maar met het delen van berichten op een positieve manier natuurlijk. Bedankt voor je bezoek

Veel leesplezier en inspiratie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *