Over


Wie is Zie je kamerplant

Nou ik ben dus Lydia welkom op mijn site , het is een hobby dus lekker los lezen. Bloemen en planten zijn altijd al interessant voor mij geweest. Ik vond  dat kamerplanten echt wel meer aandacht verdiende dus ben ik naast mijn werk in een tuincentrum ook  begonnen kamerplanten op mijn manier in beeld te brengen.

Eerst voorzichtig website maken toen via Facebook later Instagram al mijn kleine projecten delen. Bezoeken van vakbeurzen vond ik nog het meest inspirerend dan merk je als je alle mooie planten bij elkaar zet wat het met je doet.

Kleine projecten die ik tussendoor verzin zijn ook super om te doen die kun je ook terug lezen in mijn blog. Vooral leuk vind ik 11 november een evenement waar ik naast soep ook de keuze voor een plant/bloem geef. Hier vaak geholpen door kwekers . Altijd weten de kinderen mij te verassen als ze toch voor plant gaan.  Maar ook probeer ik elk jaar met een ludieke actie mijn collectebus voor het Longfonds iets voller te krijgen.

Ook zou ik het leuk vinden als je de #4dgnplantchallenge begint gewoon om Sociaal Media op te vrolijken .  Plaats 4 dagen een kamerplant of tuinplant op facebook Instagram of twitter met #4dgnplantchallenge en vraag aan 4 vrienden dit via (privé) bericht dit ook te doen.

Deze site is bedoelt om inspiratie op te doen of gewoon los lezen . Natuurlijk vind ik het leuk als je Zie je kamerplant volgt op Sociale Media daar kun je ook een bericht plaatsen of nog leuker mijn post delen.

Bedankt voor je bezoek en kom vooral nog een keer op bezoek.

Groet Lydia