Blog


Eerste blog op vernieuwde site

Het was een poos stil op de site mede omdat er een update was waar een aantal aanpassingen voor nodig waren. Aangezien dit een hobby is en de opbouw vaak wat langer duurt. Is de hoop dat ik het nu onder de knie heb daar.

Van websitebuilder naar WordPress even uitzoeken mag je ook wel hobby/tijdverdrijf noemen op een regenachtige dag als vandaag niet verkeerd. Met foto’s doorbladeren van beurzen die ik bezocht schoot het lekker op niet dus… Je kent het wel de zolder opruimen en oude fotoalbums tegenkomen. Super leuk natuurlijk maar vind het voor vandaag wel even genoeg hopelijk vinden jullie het een goede start . Ik probeer de site zo overzichtelijk mogelijk te houden via sociale media deel ik hem voor wat groter bereik. Beetje bij beetje komt er een update of een nieuwe blog op te staan. Dus bezoek op een regenachtige dag of een moment van verveling mijn website of facebookpagina Zie je kamerplant en veel lees plezier en inspiratie van mij.


Eén reactie op “Blog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *