ziejekamerplant.com
kamerplanten meer onder de aandacht brengen
In de kranten.

Hier zie je foto's van kamerplanten die ik in de krant ben tegengekomen. De krant is een rustige media waar je bij de koffie pauze heerlijk doorheen leest. De foto's waar een kamerplant op staat verdient bij mij  extra aandacht. Een neutraal punt in een vergaderzaal of gewoon in de hoek, let er maar eens op hoe vaak je nu een kamerplant in de krant ziet. Het maakt de wereld wel een stuk vriendelijker.

 

Uit diverse kranten die ik ontvang:

 

In het Noordhollands Dagblad van 23 november 2013 een artikel van www.mooiwatplantendoen.nl even de Cactussen in het zonnetje zetten.

De Sanseveria zie je in een restaurant super sterke plant dus goed op zijn plaats. Daarnaast een foto van een huiskamer uit de jaren 60/70 .

De eerste foto een plaatje van diezelfde woonkamer daarnaast een artikel van een meneer met een kas vol Cactussen wat zijn hobby is en ze zien er prachtig uit.

 

  

Hier zie je de Sparmannia  'Kamerlinde' en een Euphorbia Cactus. Daarnaast in de linker boven hoek een paar bladeren van een Ficus Cyathistipula daarnaast een Polyscias balfouriana daar onder een groene Schefflera.

 

 

Hier zie je naar wat ik denk een pot Freesia is daarnaast een rode Anthurium.