ziejekamerplant.com
kamerplanten meer onder de aandacht brengen
40 er.

40 er

Na een poosje even rustig aan gedaan te hebben met Zie je kamerplant ga ik het toch weer oppakken ook omdat ik het wel mis zo bezig zijn met kamerplanten . Ben wel in de tussentijd diverse andere sites wezen volgen hoe hun het nu doen . En kwam tot de conclusie dat ik lekker mijn eigen ding moest doen want Zie je kamerplant is onderscheidend genoeg en lekker eigen . En aangezien ik in Februari mijn dolende 30er achter me heb gelaten en de  40 begonnen hihi. Zie je kamerplant doe ik omdat ik het leuk vind en plezier erin heb. Als jullie ook mijn kamerplanten avonturen leuk vinden en dus mij volgen geeft ook weer extra motivatie.

Verder komen er veel leuke kamerplanten activiteiten weer voor mij zoals weer een beurs en voor iedereen Kom in de Kas 1 en 2 April aanstaande . Wat ook nu 40 jaar bestaat dus als 40jarig ga ik op bezoek bij een 40 jarig evenement hoe toepasselijk. Het is altijd leuk om jou eigen planten te zien groeien kijk maar naar jou groente zaden of stekjes van jou planten die je probeert te kweken. Maar hoe gaat het met de planten die we zo in de winkel kopen?  Dat kom je allemaal te weten met een bezoek bij de kweker normaal gaat dat niet maar tijdens Kom in de Kas dus wel, hoe leuk!

Vorig jaar ben ik met mijn jongens en hun vriendjes toen 6 en 10 jaar bij Corn Bak geweest iets waar ze nu soms nog over hebben. Mede omdat ze hun eigen Guzmania Techno mochten stekken en die stekken staan in de badkamer. En als ze na 2 jaar nog leven was de mogelijkheid om ze bij de kwekerij in bloei te trekken. Super leuk natuurlijk. Zo zie je ook hoe lang het kan duren voor jou plant goed genoeg is om in de winkel en vervolgens thuis te belanden. Nu onze plantjes doen het lang niet goed als in de kas maar ze leven nog . Aangezien de 2 jaar nog niet voorbij zijn gaan we dit jaar bij een andere kweker op bezoek . De jongens mogen kiezen, op de site www.komindekas.nl kun je je postcode invullen en dan zie je gelijk alle deelnemende bedrijven bij jouw in de buurt.

Ik ga straks mijn stekjes, niet allemaal maar een paar verpotten want nu het voorjaar wordt gaat alles weer groeien en bloeien en dat kun je bij Kom in de Kas goed zien alle fases van de groei iets waar je thuis vaak lang op moet wachten. Dus kom je ook 1 en 2 April?

Groetjes Lydia

Reacties

Koen op 03-04-2018 19:16

7 april ... kom in de kas in Wieringerwerf/ Agriport.  Hortensia. Tulp en puntpaprika! Kom gerust langs van 10 tot 16uur.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld