ziejekamerplant.com
kamerplanten meer onder de aandacht brengen
Planten + Trend = Lifestyle


Hi daar was ik weer met een blog . Even opgeladen met inspiratie en energie . Kijken wat er allemaal gebeurt op kamerplanten gebied .En er is veel gebeurt groen is veel meer in opkomst . Je ziet veel meer kamerplanten in kledingwinkels als je dat is opgevallen of winkel je nu gewoon rustiger. En je vroeg je af waar dat van kwam. Nu, ik denk dat het ook deels komt door de sfeer die planten maken in jou winkel. Maar dat is een gevoel wat vind jij ?

En ik was naar de vt wonen en design beurs waar kamerplanten rijkelijk vertegenwoordigd waren , echt super dat nu ook een grote woonbeurs kamerplanten betrekken bij het wonen. Want planten horen gewoon in huis en dus ook op woonbeurzen. De Flexa stand had zelfs een pol d.m.v. houten kralen welke kleur de woonkleur van 2018 zou worden. En groen was de overduidelijke winnaar ! Ook bij Eijerkamp hadden ze div woonkamers ingericht en welke was tot dan toe de winnaar ,juist de kamer waar de meeste kamerplanten stonden. Super toch? Laat groen ook de woonkleur van 2017 zijn maar ook als de woonkleur veranderd je kunt groen heel goed combineren met veel meer kleuren .

 

Wij vinden bloeiende planten altijd mooi ,nu als de trend kleur verandert en de accessoires nu niet groen zijn maar bv oranje rood of blauw dan staan jou planten nog steeds prachtig gecombineerd met de trend kleur van het moment.Op mijn pinterest bord woonkleuren 2017 heb ik en sfeer gemaakt met groen in combi met oranje oker en blauw maar je kunt planten met alle kleuren combineren. Bloeiende planten zijn meestal gecombineerd met groen dus welke kleur de trend ook is Planten kunnen altijd. Ze brengen rust en regelmaat in huis en dat zorgt voor een warm gevoel van thuis komen.

Groet Lydia  


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld