ziejekamerplant.com
kamerplanten meer onder de aandacht brengen
4 Dagen plant challange

Dit kleine project ben ik in januari 2016 begonnen meer omdat ik op facebook was uitgenodigd voor een muziek challenge. Persoonlijk houd ik niet zo heel erg van die challenges maar ik vond het wel een goeie om kamerplanten onder de aandacht te brengen. Liefst dat deze challenge ervoor zorgt dat kamerplanten jaarond in de picture komen en niet alleen rond januari.

Succes

Ik begon op facebook met de challenge rustig aan met kwekers maar je kunt moeilijk pagina's nomineren op facebook het was ook de bedoeling dat consumenten dit oppakken en laten zien hoe hun kamerplanten er bij staan. Er zijn heel veel groepen op facebook over kamerplanten waar foto's gedeelt worden waarom niet gewoon op je tijdlijn alsof het bijna een ramp is om kamerplanten te hebben. Maar in een groep gaan we los. Nu snap ik dat je daar veel feedback krijgt van mede liefhebbers en je wilt niet jou vrienden lastig vallen met het zoveelste plantje. Maar zo af en toe jou nieuwste aanwinst of dat hij weer in bloei komt of met deze challenge . Even gewoon een ander onderwerp op social media laten we het vandaag nu eens niet over het weer hebben of alle ellende in de wereld . Maar over planten geef jou buren een compliment over de indeling van hun vensterbank en de planten die erin staan.  Maar goed nu dwaal ik af.

4 Dagen plant challenge

houd in je plaatst 4 dagen 1 kamerplant met de #4dgnplantchallenge op social media zoals twitter facebook instagram pinterest etc na die 4 dagen nomineer je 4 mensen om hetzelfde te doen. Je kunt ook elke dag iemand nomineren of zelfs meerdere mensen net wat je wilt.

doel

Social media groener en bloeiender te maken maar belangrijkste Kamerplanten jaarrond in de picture. Het bewust worden dat kamerplanten leuk zijn. Laten zien hoe kamerplanten staan en het doen door de jaren heen. Als dit aanslaat wat ik hoop als je de # goed gebruikt krijg je een heel gevarieerd beeld van kamerplanten. Hoe gaaf is dat !

Het begin was stroef maar ik begon ook op twitter en yes de # sloeg aan wat gaaf. Vooral kwekers deden mee maar later ook tuincentra's en consumenten. Ik kwam zelfs in het Flora news met mijn actie hoe leuk. http://                      Kamerlid Alexander Pechtold waagde een tweet aan de challenge al heeft hij hem niet afgemaakt maar het gaat om het idee. Tuurlijk hoop ik dat de challenge nog door gaat op dit moment . Iedereen mag meedoen of de challenge beginnen hoe meer kamerplanten in beeld deste beter.

Kijk vooral op mijn pinterest pagina heb ik een kleine compilatie van de tweets gemaakt. Maar ook op twitter kun je me volgen waar onderandere tweets over de challenge worden gedeeld.

Maar doe vooral mee of begin jou eigen #4dgnplantchallenge

Alvast bedankt voor jou bijdrage tof dat je mee wilt doen.

link naar projecten